Watervallen & Ornamenten - Webwinkel Voordeel
 

plutosport babykleding 120x600

 

 

Watervallen & Ornamenten

Watervallen & Ornamenten

Waterval maken – iedereen kan het zelf!

Een waterval maken met de design RVS watervallen van design-waterval.nl was nog nooit zo makkelijk en snel gebeurd. De RVS waterval (met of zonder LED verlichting) is volledig vervaardigd uit RVS en is zo geproduceerd (in Nederland) dat u van deze waterval jaren plezier zult hebben.

Vijver watervallen

Door de vijver waterval te plaatsen aan de rand van de vijver met de juiste vijverpomp (vanaf 6000 liter per uur) maakt u op een relatief eenvoudige manier een perfecte waterval. Tevens is de waterval in te bouwen in een muurtje dat u zelf metselt waardoor u op een simpele manier een strak en modern waterornament creëert.

waterornament 

Een waterornament is ideaal in om te plaatsen in een iets wat kleinere tuin waar u toch een waterpartij in wilt hebben want water geeft rust en sfeer in uw tuin. Door de perfecte afwerking van deze watervallen garanderen wij (mits de juiste verhouding watertoevoer uit uw waterpomp – geregeld door bijvoorbeeld een toerenregelaar te plaatsen tussen pomp en waterval) een perfecte waterloop van de waterornementen.

De RVS Waterval zonder LED Verlichting is al verkrijgbaar vanaf €129,95 en de waterval met LED verlichting al voor €249,95. De verzendkosten van al onze watervallen online zijn geheel gratis en de levering is erg snel (ongeveer 3 werkdagen) zodat uw snel uw waterval kunt gaan maken.

Graag snel tot ziens in onze webwinkel!

 
Meer
Babykamer
Babykamer
1.347,00 1.189,00
Babykamer


Buitenverlichting
Buitenverlichting
32,00 29,95
Buitenverlichting

Verlichting
Afvalbak
Kettler
Snurken
PVC Vloeren
Tuinmeubelen
Fitnessapparatuur
Wandasbak
Traptreden
Hoogglans Meubelen
DVD Dupliceren
PVC Vloeren
More Office

bookadoo 120x600

ɠWEBWINKEL-VOORDEEL - MY WEBSHOP